Kaulakoruja on syntynyt väliajalla - eli työn ja opinnäytetyön raapimisen ohella. Ja ihan hirveesti himotuttaisi tehdä vielä enemmänkin, mutta näistä kohtaisen painavista syistä määräsin itseni keskittymään ensisijaisesti ed. mainittujen asioiden hoitamiseen.
Tällä hetkellä odotan siis helmeilyaikaa kuin lehmä laitumelle pääsyä.

Aloitan tämänkertaisen postaukseni vähän vanhemmalla tuotoksella, josta löysin kuvan sattumoisin. Kysessä on pelkistetty lasihelmistä tehty vaijerikoru, jossa ideana on helmien väljyys ja liikkuvuus.


NOIRO
962901.jpg

Toiseksi tyrkkään kaakaon sävyisistä mv-helmistä ja sykähdyttävästä kristalli brioletista värkätyn kaulanauhan. Välihelminä korussa on käytetty sisältävärjättyjä kaakao/harmaa sävyisiä siemareita.

WILMALINA
962907.jpg


Sitten luvassa on päänsärkyä ja huokailua.
Helmilaatikon reunoilta ovat innokkaasti kurkkailleet nämä crazy horse stones -
veijarit ja siinä  alkoivat selitykset loppua kun laatikon uumenista hirnahdeltiin innokkaasti että milloinkas se rouva meihin tarttuu.

Eilen tartuin ja innolla. Ihan siinä Hamekyttää vasemmalla silmällä seurailtuani sain vision seuraavasta setistä. Kertoneekohan ohjelman sisältö jotain korun sielunelämästä, mene ja tiedä ;o)
Ovaalinmalliset laatat ovat miltei gigaputteja  eli halkaisijaltaan 4cm. Ovaalien seuraksi suhahti 12mm pyöreitä hirnuhelmiä ja kuparivälihelmiä.

Pidän crazy horse stonessien erikoisesta kuosista, mutta nämä Sedona Stonilta ostetut yksilöt olivat .. noh aika epämääräisiä. Kuten kuvassa näkyy, niissä on melkoisia painaumia ym virheitä.Nyt kuitenkin päätin niiden kaikkien olevan vain persoonallisia yksityiskohtia...

IIIHAHAA.

GISELLE&GITTAN
962905.jpg

Loppuviimeiseksi laitan maltillisen rodo-siemarikaulakorun. Rodoniitti on yksi lempi luonnonkivistä, joita on baitöwei noin 15 muutakin.
Pituutta korulla on eiihannapaansaakka ja se on luonteeltaan hyvin yksinkertainen ja hillitty.

LOUISA
962903.jpg