Olen eriasteisen innon vallitessa etsinyt viime marraskuusta asti mielessäni pyörivää rannekorun pohjaa. Tuuria ei siis ole ollut ennenkuin nyt ...
Tapasin nimittäin sattumoisin hollantilaisen "helmen", naisen joka oli loihtinut helmistä samoin ajatuksin rannekorua kuin mitä itse olin pitkään kaavaillut. Helminaisen rannekoru oli mahtavan upea, ja siitä ja muusta meillä riitti juttua. Kyselin siinä samalla myös mistä hän oli korupohjansa bongannut, ja kävikin niin mukavasti että nainen sattui itse pitämään nettihelmikauppaa! Sovittiin kaupat samantien.
Niinpä lähdimme kehittelemään suuremmanluokan kansainvälistä postitoimitusta....
Koska pohjan hinta oli pikkurahapuolelta, ei maksua kannattanut lähteä suorittamaan Pay Pal:n kautta vastaanottajan joutuessa maksamaan siitä huvista 1,50e provision. Ja koska helmikauppa ei ota toistaiseksi maksua luottokortilla, ja vaihtoehdoksi seuraava:
Hän laittoi korupohjan kuoreen ja minä rahat omaani ja sitten pykäsimme kumpikin kuoret postiin samana päivänä.Erinomaisen kivaa ja kekseliästä ja tietysti erikoistapaus kaupanteossa. Sain pohjan päivää aikaisemmin kuin ystävä rahani, joten Alankomainen posti lienee suomalaista aavistuksen ketterämpi ;o)
Erikoiskiitos helmiystävälleni Trudylle!

Anyway. Tässä se sitten on, oma eka versio kyseisestä rannekorusta Tiikerinsilmin, siemenhelmin, kristallein ja mitäikinäkäteenosuijasattuikuosiinsopimaan - helmin tehtynä.
(lisäkuvia  )


532691.jpg


This bracelet is made of tigereye gemstones, seedbeads, crystals and whatevermightworkatthebracelet- kind of beads. Here you can see a front and a side view of the bracelet
Special thanks to my beadingfriend Trudy, for delivering the bracelet cuff base and for the excellent ja friendly customer service !!