Tänään vihdoin koitti päivä, jolloin istuimme ystäväni kanssa pöydän ääreen tekemään aarrekarttaa.Onko tuttua touhua?
Aarrekarttaa on kiva tehdä ja sen tekemiseen on hyvä suhtautua tietylla kunnioituksella,sillä käsitelläänhän siinä sentään tekijän toiveita ja unelmia! Jestas :o) Jokseenkin tärkeää on myös aarrekarttaan laitettavien asioiden "täsmällisyys", eli eipäs läväytetäkään sinne jotain vain toiveen suuntaan, vaan koitetaan täsmentää se mahdollisuuksien mukaan tarkastikin.Silloin alitajunnalla on selkeämpi "ajo-ohje" toiveen toteuttamiseksi. Kätevää vai kuinka :o) !

Meillä oli siis keittiönpöydällä kanivinoissa, erilaisissa pinoissa aikakausi- ym lehtiä, joita hartaasti kolmatta tuntia selailimme, toiveidemme kuvia etsien ja leikaten, hihkuen ja hiljentyen. Matkakuvastosta kumpikin taisi leikata kartalleen aika ihanat maisemat, vahvistustekstien kera. Lisäksi kodin parannuksiin tuli leikeltyä aivan ihania, unelma kuvia, jotka nyt aarrekartalle liimattuna alkavat hiljaksiin toteutua. Ajattele! Wautsi wau!
Tätä kirjoitellessani tuli mieleen, että voisin hyvinkin lisätä karttaani isojen setelien kuvia, kun niille pakkaa kovasti olemaan aina käyttöä ja tarvetta.

Tällaista tänään.
PS. Kuuri on nyt kolmattapäivää menossa ja hengissä ollaan. Muuten ei tee itseasiassa heikkoakaan, mutta tuohon soppaan olen jo täysin tympiintynyt...