Aamu alkoi lupaavasti - posti toi tilaamani helmet ja vermeet. Availin pakettia kuin lapsi jouluaattona, nautiskellen ja iloiten. Paketista löytyi kaikki tarvittava korunosien ja vahattujen puuvillanarujen lisäksi. Lamppuhelmisekoituspussissa oli joukossa muutama todellinen aarre ja testimielessä valikoimani kiinaiset kristallikuutiot olivat AH - aivan ihania!! Pyörittelin niitä käsissäni pitkään ja ihailin niiden kimallusta.
Kun paketin sisältö oli noin suunnilleen ja suurimmaksi osaksi järjestetty lokerikkoihin, otin käsittelyn alle keskeneräiseksi jääneen lasihelmilinkitys korun. Lisäsin linkkien väliin pienen palan ketjua ja voila,  munsta se toimi ihan kivasti. Korussa olevat hieman kantikkaat lasihelmet ovat vadelmanpunaisia ja helmien väliin laitoin metalliset spacerit -  ei siis mitään ihan ihmeellistä, mutta punainen puhutteli minua kutsuvasti, joten olihan  kutsuun  vastattava ottamalla väri leikkiin mukaan.
Kun koru tuli valmiiksi, jatkoin innolla vielä jatkoksi siihen sopivat korvakorut. Nyt on setti plakkarissa -  mutta päivä on vasta puolessa.
Olen huomannut, että erityisesti "helmipakettipäivät" aiheuttavat melkoisen tohinan pääkopassa "mitätuostajatuostajaminkäkanssajamillätekniikalla ..."
Jos tästä tohinasta jotain selvää saan, niin sen voi sitten lukea huomisesta blogista.