Narukoruilla jatketaan.
Sain tänään aamulla perjantaina iltamyöhällä tekemäni helmi- lisätilauksen postilaatikkoon. Yehuuuuuuuuuuuu ..
Tilasin nyt ensimmäistä kertaa  arvokkaita  luonnonkiviä, joista jaspis kolahti oikein olantakaa. Että se on kaunis.Tein lempikivestä heti itselleni korun.
 Miehelle ( siis ylipäätään jonkun) sopis hyvin tilaamani  ovaali  tiikerinsilmä ja  hempeän vedenvihreä amatsoniitti taas ihan kaikille, ketä vaan väri viehättää. 6mm kristallikuutiot ja biconet olivat luonnollisesti myös syötävän ihkuja,ja korulinkit ovat mielenkiintoinen tuttavuus, jota ajattelin tietty jossain välissä syventää. No anyway, oli ihanaa taas näpräillä kiviä ja helmiä koko aamupäivä !!
    Ajattelin tänään ottaa ja opetella sen joustavan, mukautuvan solmun naruun, jottei niitä lukkoja tarvi  kaikkiin narukaulakoruihin laittaa. Itseasiassa mietin, että miesten koruissa tämä "adjustable knot"  vois toimia ihan kympisti. Varmuuden vuoksi kysäisin tuossa vielä omalta armaaltani, että millä systeemillä se hänen nahkanauhakorunsa on "lukittu", niin kuulemma ihan vaan ite solmittu päät solmuun, that's it. Kaupasta tuommosen korun näemmä vielä vois ostaa, mutta ilkeiskö ite myydä noin "keskeneräistä", lukotonta tuotosta, mene ja tiedä.
Tästä se homma jatkuu.
Tarvii vielä huokaista, että on se hyvä kun on se pieni prässi millä niitä nauhojenpäitä voi painaa kasaan. Ei meikäläisen voimat riittäis niitten litistämiseen  muuten - ei sitten alkuunsa!Muutenkin osaan jo ihan kattavan kirjon kirosanoja ilman litistys ongelmaa ... cool.gif