Olen hulluna höyheniin.
Asia on hieman ristiriitainen, sillä en pidä linnuista, en ensinkään, mutta enkeleistä paljonkin , niinpä käyttämäni höyhenet ovatkin
jumalaista alkuperää wink.gif
Mutta koska höyhenet ovat päivän "short story" ja tämähetkisen hulluuteni lähde, ajattelin kertoa asiasta hieman lisää.
Olen törmäillyt höyhenkoruihin aina tämän tästä, kiinnittämättä asiaan sen suurempaa huomiota, paitsi tuntemalla mukavaa kutistusta sisimmässäni.Ulkoimalta ostamani, intialaishenkisen höyhenkorun ristin jossainvaiheessa onnenkorukseni ja tyttäreltä saamani valkoiset höyhenkorut pidän aarteenani.

Nyt siis olen herännyt todetakseni virallisen höyhenhulluuteni ja siksi haluan tehdä niistä myös koruja. Aloin netistä etsiä "höyhenpuoteja", löytämättä yhtään varteenotettavaa vaihtoehtoa, huokaus.  Onnekseni muistin kuitenkin vanhan untuvatakin, jolle ei ollut enää mitään käyttöä ja niinpä se jouti purettavaksi. Takin vuorista löytyi siis oikea aarreaitta !!
Tänään olen sitten kehitellyt erilaisia kiinnitysmekanismeja hentoisiin höyheniin ja mielestäni päässyt asiassa ihan hyvään alkuun. Kärsivällisyyttä se vaatii enemmän kuin lääkäri määrää, mutta hiljaa  hyvä tulee.
Ensitöikseni ajattelin laittaa höyheniä vaiheessa olevan amuletbagin hapsukoristeiksi ja toivon että saisin bagin huomenna etenemään ellen jopa valmiiksi asti. Jää nähtäväksi kuinka mielikuva  ja suunnitelmat 
korusta käyvät sitten yksiin valmiin korun kanssa ...