Joulu on sitten paketissa!
En ole ehtinyt blogeilemaan viimepäivinä erinäisten viimetingan oivallusten takia, joten otetaan vähän vahinkoa takaisin.
Olen viimepäivinä tehnyt tilaustöiden lisäksi pukinkonttiin muutaman korun / tarve-esineen ( salaperäisyys on käsikosketeltavaa, hehee) ja todennut TAAS kerran että kiirehtien ei kannata tehdä yhtään mitään. Jokainen tekeminen vaatii keskittymistä ja rauhoittumista jotta ajatukset pysyvät koossa, niinpä tämä touhotonttu varmuuden vuoksi teki vasemmalla kädellä yhtä ja oikealla toista ja sitten lopuksi purki molemmat!Korut  korjattuani, [lausutaan :tehden ne alusta uudestaan ] löysin taas sen värkkämisen ilon ja onnen, johon olen miltei luonut jo riippuvuussuhteen.
Uusia tuulia harrastukseni parissa on ajatukset helmikirjonnasta. Sain rakkaalta ystävältäni kassillisen hyvää, ohutta nahkaa erikokoisina-ja värisinä paloina, joista hahmottelen tulivien helmikirjontakorujen taustaa. Ongelmana vain on neula - mikään helmineuloistani ei tahdo mennä kaksinkertaisen nahan läpi, mikä olisi koruluonnoksieni kannalta yksi pakollinen kuvio. Yaiks!
Taiteilija pureutuu asiaan myöhemmin.
Hyvää Joulua kaikille!